Hoofdcontent

Stoppen met roken in 1 middag 2022

Ik stop mijn verslaving

Rook jij?

En als er nou een knopje was dat je alleen maar hoefde in te drukken om probleemloos te stoppen met roken, zou je dat dan indrukken?

Die knop bestaat! Maar jij moet hem wel zélf indrukken. Ik wil je daar graag bij helpen. Ik heb zelf jarenlang 2 pakjes per dag gerookt en veel stoppogingen gedaan, tot ik ‘de knop’ gevonden had en nooit meer heb gerookt.

Vanuit die ervaring heb ik een cursus van 1 middag ontwikkeld en inmiddels al veel mensen helpen stoppen.

Als ik je vraag: “Zou jij je kind of iemand anders van wie je houdt aanmoedigen om te beginnen met roken?” Zal je antwoord waarschijnlijk “nee” zijn. Want je weet best dat roken slecht is voor de gezondheid.

En toch lukt het je niet om te stoppen. Je denkt vast dat het leven niet meer leuk zal zijn zonder sigaretten, en je ziet de sigaret als je vriend die je steunt bij stress en in allerlei situaties. Misschien ben je zelfs bang om weer te falen, want je hebt waarschijnlijk al vaker geprobeerd te stoppen.

 

Mijn naam is Brigitte Kramer, (63 jaar)  ik heb vroeger als danseres bij o.a. Het Nationale Ballet gewerkt en ben zelf een zware roker geweest. Tegenwoordig woon ik Ter Aar en hou me graag bezig met alles wat met gezond leven te maken heeft. De cursus ‘Stoppen met roken in 1 middag’ geef ik regelmatig in Alphen aan den Rijn bij restaurant Senzaa.

In 1 middag van het roken af? Dat kan jij ook! Met mijn hulp… ik zie je graag!

Lees verder en contact